De studio is geopend!!!

Hoera op 28 oktober was de officiele opening van de studio!

Sinds mijn eerste aanraking met Pilates en yoga lessen droomde ik van een eigen studio. In september 2014 heb ik mijn droom gedeeltelijk waar kunnen maken en ben ik gestart onder mijn eigen naam met het verzorgen van lessen. In september 2017 was het dan echt FEEST, want toen heb ik de deuren van mijn eigen locatie geopend.

​ In deze hectisch wereld waarin veel van ons gevraagd wordt is er haast geen ruimte meer voor “tijd voor jezelf”. Mijn uitgangspunt is dat een uurtje sporten bij mij in de studio dat momentje voor jezelf oplevert. Even tot rust komen, vanuit die rust actief werken aan het lichaam, met als afsluiting een meditatie. Ik werk uitsluitend met kleine groepjes, zodat er voor iedereen persoonlijke aandacht is. Elk lichaam is anders en reageert anders op de oefeningen. Daar wordt nauwkeurig naar gekeken en rekening mee gehouden.

Ik geniet elke keer weer van het verschil voor en na de les. Iedereen komt druk pratend en gehaast binnen, maar verlaat het pand in een rustige modus. Ik zie mensen soepeler worden en spanningsklachten, rug, nek of bekkenklachten verminderen of verdwijnen. Dat is waar ik het voor doe!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *