Een nieuwe “docent to be” en nog veel meer leuk nieuws

Een nieuwe “docent to be” en nog veel meer leuk nieuws

Dit is onze nieuwe ‘docent to be’…

Met enige trots wil ik graag onze nieuwe docent Suzanne aan je voorstellen. Suzanne gaat op 6 april starten met de opleiding voor docent Klassiek Pilates. De komende tijd zal ze veel aanwezig zijn in de studio voor lessen, personal training en stage momenten. Het gaat een intensieve tijd worden, maar ze kan niet wachten om te beginnen. In de toekomst zal Suzanne ook lessen gaan verzorgen. Ik ben nu al enorm blij met haar.

Wie is Suus…

Suus, zoals we haar voor het gemak mogen noemen, is stiekem mijn heldin. Na de bevalling van haar dochter is ze begonnen met Pilates. Een maand of 8 later was ze weer in verwachting van nummer 2. Toen ze 35 weken zwanger was besloot ze toch maar te stoppen met Pilates, om vervolgens na de bevalling weer aan de slag te gaan. Nu de kleine man een jaar is, heeft ze weer wat meer tijd voor zichzelf. De openstaande vacature kwam voor haar op het juiste moment. Een mooie gelegenheid om haar ervaring te delen.

Pilates tijdens en na de zwangerschap

Suus kan je dus nu al veel vertellen over Pilates tijdens en na de zwangerschap. Nu al als ervaring-deskundige en straks ook als docent. Dit komt goed uit. Veel vrouwen vinden hun weg al naar de studio als ze zwanger of net bevallen zijn. Onder andere op dat gebied gaat er de komende tijd het een en ander ontwikkelen.

Leuke nieuwe dingen…

Er zijn een heleboel leuke dingen die ik graag met je wil delen. De komende tijd zal ik regelmatig een blog schrijven, zodat je van alles op de hoogte bent en blijft. Ben je zwanger en wil je je voorbereiden op je bevalling of ben je bevallen en wil je weer je sterke lijf terug?  Dan helpen wij je graag.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *